Kjøpsbetingelser


Kort oppsummert
Bomull & Blekk (heretter "vi", "oss") er her for å hjelpe deg å få bildene dine på papir i høyest mulig kvalitet. Om du har noen spørsmål er vi her for å hjelpe deg. Det er trygt og enkelt og handle hos oss, og det aller viktigste for oss er at du blir fornøyd! Alle produkter lages på bestilling i Oslo.

Produktkvalitet
Vi bruker profesjonelt utstyr og papir, og streber alltid etter å tilby best mulig kvalitet på våre produkter.

Variasjon i skjerm
Farger og deres gjengivelse vil variere fra skjerm til skjerm og det kan derfor være noe avvik mellom bildet på skjermen din og varen du mottar. Vi anbefaler at du skrur ned lysstyrken på skjermen til under 50% i dagslys, enda lavere på kveldstid, for å få et bedre inntrykk av hvordan bildet ditt vil se ut på papir.

Priser
Alle priser er oppgitt i norske kroner inkludert MVA.

Betaling
Betaling gjøres med kort ved bestilling. Vi lagrer aldri betalingsinformasjon hos oss, men lar Stripe ta seg av den jobben. Det gjør det trygt og enkelt for både oss og deg.

Leveringstid
Alle produkter lages på bestilling. Estimert leveringstid sees på produktsiden til hvert produkt. Postgang kommer i tillegg.

Skadet pakke
Dersom pakken du mottar har synlige skader anbefaler vi at du melder ifra om dette allerede ved henting. Oppdager du en transportskade når du kommer hjem kan du ta med forsendelsen og emballasjen til postkontoret for å fylle ut skadeskjema. Ta gjerne kontakt med oss før du returnerer sendingen, det kan godt være du skal få slippe det.